ICT een second opinion


Een second opinion is altijd fijn!

Stel u gaat een product kopen, dan kijkt u op het internet waar dat het goedkoopst is. U kijkt ook naar de reviews. Daarnaast is de mening van uw omgeving ook van groot belang.

"Rixma onderscheidt zich door creatief en buitengewoon buiten de gebaande wegen te denken!"


We krijgen vaak te horen, ‘’dit kan nooit! Anders had onze IT partij het al aangeboden’’ de realiteit is echter dat het vaak wel kan en uw IT partij hier simpelweg door ontbrekende kennis in tekortschiet of bijvoorbeeld door financiële omstandigheden.

Om de daad bij het woord te voegen, Dagen wij u uit om contact met ons op te nemen! 

Moeite met het accepteren van een nieuwe offerte?

Het einde van een lopend contract nadert en nieuwe keuzes moeten worden gemaakt. Maar alle offertes die u krijgt zijn minstens drie maal hoger dan verwacht. Vanwege de “historische” relatie met uw huidige leverancier is het dikwijls lastig om een naar andere oplossing te zoeken of om naar een nieuwe partij te gaan.

Het alternatief is om de offertes of huidige situatie door een externe partij nader te laten analyseren en uit te leggen zodat het voor iedereen duidelijk is.

Verbeterpunten/ de frisse blik

Offertes en nieuwe tijden vragen niet alleen aandacht. Het zijn ook die bestaande omgevingen en situaties waar we ons in bevinden. Juist om een frisse blik op de structuur te krijgen is het belangrijk om één keer in de zoveel jaar de omgeving te laten controleren.

Mogelijke onderwerpen:

  • Hebben de werknemers nog up-to-date met kennis of zeggen ze dat alleen maar?
  • Zijn het langdurige klachten en worden ze niet opgelost ?
  • De nieuwe offerte zegt dat ik alles nieuw moet kopen, waarom kan ik mijn huidige omgeving niet hergebruiken ?
  • Ben ik echt gedwongen om nu mee te veranderen?
  • Ben ik niet modern ?
  • Ben ik voldoende beveiligd tegen de nieuwe dreigingen ?

Behoefte aan een second opinion?

Wanneer u eigenlijk al teveel aandacht heeft besteed vanwege de IT omgeving, of zijn er klachten die maar blijven voortduren, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een persoonlijke toelichting?

Een “Second opinion’’ bij de Rixma en EMKB gaat vaak verder dan een korte analyse. Indien gewenst kan een integrale scan van de organisatie verhelderd werken en de oplossing van het probleem dichter bij brengen. We komen graag met u in contact om een goed beeld te krijgen van uw probleem ! 

''Vrijblijvend '' Praten is gratis!