Vers afgestudeerd in een studierichting met een connectie naar technologie en sta je te popelen om de fascinerende wereld van IT te verkennen? Of heb je misschien helemaal geen achtergrond in IT, maar ben je wel enthousiast om praktijkervaring op te doen? Bereid je voor op een boeiende reis vol leerzame ervaringen en ontwikkel jezelf tot een gewilde expert in de IT-branche.

Maak kennis met ons multidisciplinaire team bij Rixma

Sta ons toe om onszelf aan je voor te stellen. Wij zijn een multidisciplinair team, samengebracht door Rixma. Onze visie is om niet alleen theoretische kennis over te dragen zoals dat vaak volgens het boekje gebeurt, maar vooral om praktische kennis over te dragen die direct toepasbaar is in de praktijk.

Vanuit de praktijk, door de praktijk

Bij Rixma geloven we in leren vanuit de praktijk. Ons team bestaat uit professionals die jou precies kunnen vertellen wat het vak inhoudt, zodat je de kennis direct in de praktijk kunt brengen. Na afronding van de training ontvang je niet alleen een certificaat van Rixma, maar ook een ondertekend certificaat van minimaal 2 professionals uit het veld en hun respectievelijke organisaties. Daarnaast streven we ernaar om officieel erkende certificaten te verstrekken voor de gebieden waarin de trainingen zijn gevolgd, indien deze beschikbaar zijn.

Ontwikkel jezelf tot een gewilde IT-Expert

Bij Rixma investeren we in jouw toekomst. Onze praktijkgerichte aanpak stelt je in staat om je vaardigheden en kennis te versterken, en jezelf te ontwikkelen tot een gewilde expert in de IT-branche. Bereid je voor op een succesvolle carrière met onze hoogwaardige trainingen.

Update: Door constante drukte en vraag, stuit deze pagina op onderhoud problemen. voor vragen willen wij u verwijzen naar info@rixma.nl.  Onze excuses voor het ongemak!

Voor de studenten en professionals die nu trainingen volgen veranderd er niks. Jullie tenant is beschikbaar gesteld via de geregisterde mail accounts. Voor verdere vragen kunnen jullie terecht bij de toegewezen docent.