Wij willen een aantal partnerschappen extra aandacht geven:

Over de jaren heen heeft Rixma heel wat partnerschappen ondervonden en handelen wij met veel plezier met de verschillende partners. Wel zijn er aantal directe partners waar wij toch even onze mening over willen uiten in positieve zin! Zij het omdat het gewoon gezegt moet worden of zij het door dat zij ook Rixma verder hebben geholpen. 

Dat gezegd te hebben zijn wij natuurlijk blij met al onze huidige leveranciers en unieke klanten. We werken samen aan een betere en nieuwe versie van ICT! 


Autobedrijf Greefhorst

Wij hebben onze auto's al jaren in dienst bij Autobedrijf Greefhorst in Beekbergen. Mensen komen van door het hele land en zelf Duitsland om hun auto's eerlijk te repareren en weer de weg op te krijgen! Wij willen benadrukken dat Autobedrijf Greefhorst eerlijk handelt en durven ook met het grootste gemak te zeggen dat de kwaliteit top is en we zijn zeker dat het goedkoper is dan bij de dealer! 

Heeft u problemen breng hem dan met een gerust hard daar heen. Ook een zakelijk wagenpark is geen probleem! 


ROC Aventus

Wij van Rixma proberen het bedrijfsleven aan te laten sluiten bij de beginnende professionals op het MBO bij o.a. ROC Aventus. Dit doen wij mij grote liefde en passie. Wij zetten ons daar dus ook hard voor in en staan ook voor deze samenwerking met al onze contacten en kennis.  

Mocht u willen samen werken met het Aventus stuur ons dan een bericht en wellicht komen we dan correct in contact om zo de jongens en meisjes die ons mooie vak willen beoefen te begeleiden in hun avontuur om een ''young professional te worden"