Wij willen een aantal partnerschappen extra aandacht geven:

Over de jaren heen heeft Rixma heel wat partnerschappen ondervonden en handelen wij met veel plezier met de verschillende partners. Wel zijn er aantal directe partners waar wij toch even onze mening over willen uiten in positieve zin!

Dat gezegd te hebben zijn wij natuurlijk blij met al onze huidige leveranciers en unieke klanten. We werken samen aan een betere en nieuwe vorm van het ICT! 


 

 


Stichting Hart voor (Huis)dieren

Rixma is verheugd om aan te kondigen dat wij officieel 1 van de sponsor zijn geworden van “Stichting Hart voor (huis)dieren” Als innovatief IT-bedrijf geloven wij in het creëren van positieve impact en het ondersteunen van gemeenschappen.

Door onze samenwerking met “Stichting Hart voor (huis)dieren” kunnen wij bijdragen aan hun nobele missie en technologische oplossingen bieden om hun doelen te verwezenlijken. 🤝💙Autobedrijf Greefhorst - Beekbergen

https://autobedrijfgreefhorst.nl/

Wij hebben onze auto's al jaren in dienst bij Autobedrijf Greefhorst in Beekbergen. Mensen komen nationaal en internationaal om hun auto's eerlijk te laten repareren! Wij willen benadrukken dat Autobedrijf Greefhorst eerlijk handelt en durven ook met het grootste gemak te zeggen dat de geleverde kwaliteit van top niveau is!

Heeft u problemen breng hem dan met een gerust hard daar heen. Ook een zakelijk wagenpark is geen probleem! ROC Aventus - Apeldoorn, Deventer en Zupthen

https://www.aventus.nl/

Wij van Rixma streven ernaar om het bedrijfsleven te verbinden met beginnende professionals op het MBO, waaronder ROC Aventus. Dit doen wij met grote liefde en passie. We zetten ons dan ook volledig in voor deze samenwerking en delen onze kennis met al onze contacten.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Aventus, stuur ons dan gerust een bericht. Wellicht kunnen we op de juiste manier in contact komen om de jongens en meisjes die ons mooie vak willen beoefenen te begeleiden in hun avontuur om een “young professional” te worden.